Välittäjä tukenasi

  • Olen yli 25 vuoden kokemuksen omaava erittäin palveluhenkinen ja kokenut kiinteistövälittäjä Etelä-Floridassa.
  • Asiantuntemuksellani, neuvottelutaidollani sekä markkinoiden tuntemuksella ja sitoutuneisuudellani olen vuosien mittaan kyennyt auttamaan asiakkaitani löytämään itselleen parhaiten soveltuvia loma-asuntoja.
  • Olen aidosti kiinnostunut ihmisistä ja heidän toiveistaan.
  • Nautin työskentelystä asiakkaiteni kanssa ja asetankin asiakkaiteni edut etusijalle.

Käytä rohkeasti asiantuntemustani apunasi.

Miten haluaisit asua?

Kerro minulle toiveesi ja tarpeesi uuden asunnon suhteen, niin voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Minulta löytyy tietotaitoa ensiasunnon ostajan tarpeista aina räätälöityihin sijoitus- ja vuokrauspalveluihin.

Oikea ratkaisu tarpeisiisi

Omakotitalo, huoneisto, arvoasunto tai uniikki kohde. Jokainen asunto ja toimeksianto on erilainen. Onnistuneen toimeksiannon lähtökohtana onkin aina asiakkaan yksilöllisen tilanteen ja tarpeen tunnistaminen. Kokemukseni ansiosta pystyn palveleman sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja löytämään juuri sinun tarpeisiisi ja asunnollisesi räätälöidyn , oikean ratkaisun.

Oikea ajoitus

Floridassa asuntoja myydään ja ostetaan tasaisesti ympäri vuoden. Suuresta ulkomaalaisomistuksesta johtuen asuntoja tulee tarjolle enemmän ensimmäisen vuosineljänneksen aikana. Tosin tällöin myös ostajia on paikalla enemmäm, sillä onhan vuoden viimeinen ja ensimmäinen neljännes parhaimpia loma-aikoja Floridassa.

Uuden asunnon hankinta kannattaa sovittaa oman asunnon myynnin kanssa niin, ettei synny ylimääräisiä kustannuksia ja vaihto sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Käytä rohkeasti apuna osaamistani, pystyn auttamaan sinua myös käytännön järjestelyissä.

Yhteismyynti

Toimin yhteistyössä Highlight Realty kiinteistövälitystoimiston kanssa. Toimisto tarjoaa vuokraus-, kiinnitys-, toimisto- ja hallinnointipalveluja koko Floridan osavaltiossa. Highlight Realtyllä onkin yhteismyynti kaikkien myynnissä olevien kohteiden suhteen. Toimiston agentit siis myyvät kaikkia tarjolla olevia kohteita, näin sinulla on käytössäsi koko Floridan asuntomarkkinoiden laajuinen verkosto.

Omaisuudenhoito

Saat kauttani myös kokonaisvaltaista isännöinti-palvelua. Käytössäni ovat yhteistyökumpanieni parhaat asiantuntijapalvelut. Heidän avulla kiinteistöjen ylläpito ja remontit onnistuvat vaivattomasti. Hoidan puolestasi kiinteistöjen maksuliikennettä, valvon kiinteistön hoitoa ja hallinnoin vuokrakohteita.

Välittäjänäsi huolehdin sinusta alusta loppuun asti!

Vuosien kokemuksella ja paikallisella markkinatietämyksellä olen onnistunut hyvin täytämään asiakkaitteni yksilöllisemmätkin toiveet, mistä osoituksena ovat tyytyväiset asiakkaat.

Jos etsitte välittäjää Floridasta, joka tekee töitä suurella sydämmellä, niin valinta on ehdottomasti Maarit Forsbom. Henkilökohtainen tuttavuuteni Maaritin kanssa alkoi netin välityksellä useita vuosia sitten, kun etsimme välittäjää Floridasta. Luin useiden välittäjien tarinat/kokemukset ja selailin kuvia, sillä halusin välittäjän, jonka olisin vaikka itse valmis palkkaamaan, sillä olen kiinteistövälittäjäyrittäjänä Suomessa ja tehnyt välittäjän työtä liki 20 vuotta. Maaritista huokui luotettavuus ja ulkoisesti hän oli siisti, huolitellun näköinen nainen jonka vankka ja pitkä kokemus alalla ja alueella vahvisti valintaamme kääntymään hänen puoleensa. Mikäli suunnittelet kodin ostoa tai myyntiä Floridasta niin suosittelen lämpimästi Maarit Forsbomia, joka hoitaa ammattitaidolla ja suurella sydämmellä myös sinun kotiisi liittyvät asiat.

Asuntoterveisin Laura Segerman